Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tree loading bug
10-07-2011, 12:40 PM (This post was last modified: 10-07-2011 07:24 PM by Arild.)
Post: #1
Bug Tree loading bug
I just want to report a somewhat annoying bug I recently discovered.

When I try to load a map, one problem that seem to occur is that the trees are not located where they should be. They seem to move to a nearby random location, often floating in the air.

This is how it might look when a new map is created:
   

The same map after saving and loading it:
   

Other examples from an earlier map are:
   
   
   

Arild
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-07-2011, 05:18 PM
Post: #2
RE: Tree loading bug
The trees were really only to test the models, see my new video (in video section) of A.37, they're muchly improved.

"No Excuses. No Apologies. No Regrets."
[Image: sabotagethefoolsmall.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-07-2011, 07:24 PM (This post was last modified: 10-07-2011 07:25 PM by Arild.)
Post: #3
RE: Tree loading bug
Ah, I thought they were implemented. My fault Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-08-2011, 12:25 AM
Post: #4
RE: Tree loading bug
That's because the Trees as of the most recent update, (not a.37) they load up where they were placed in the last map before you load the saved map. It's the same with the firepots.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-08-2011, 12:33 AM
Post: #5
RE: Tree loading bug
We REALLY need a way to destroy firepots.

"No Excuses. No Apologies. No Regrets."
[Image: sabotagethefoolsmall.jpg]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)